Rólunk

A jövő

 

A megszokott sablonokon túlmutatva, olyan kreatív megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, melyek biztosítják az egyediséget, különlegessé varázsolva az adott rendezvényt. A koncepció kialakítása előtt minden részletre kiterjedően tájékozódunk ügyfelünk igényeiről, céljairól és elképzeléseiről, és ezeket az információkat felhasználva alakítjuk ki az esemény szerkezetét, beépítve újszerű, innovatív, egyedi és extravagáns megoldásokat.

 

Cégünk 1993-ban alapított, 20 éve működő, rendezvényszervező cég, mely mostanra már 4 divízióból áll: Event, Activites, Promotions és Trade.

 

A kezdet

 

Kezdetben voltak a népszerű és sikeres aktivizáló programjaink, évről – évre egyre nagyobb számban. Egyszer csak azt vettük észre, hogy egyre többször kérnek fel bennünket, vigyünk valamilyen programot, biztosítsunk cateringet, esetleg ajánljunk helyszínt, és így szép lassan, elkezdtünk komplett rendezvényeket szervezni. Ennek már több mint 10 éve...

 

Az új kihívások folyamatos fejlődésre inspiráltak bennünket, mind a szakmai – emberi, mind az infrastruktúra területén. Az általunk szervezett rendezvények száma minden évben nőtt, egyre komolyabb és nagyobb feladatokat kaptunk partnereinktől.

 

A jelen

 

Visszatekintve az elmúlt évek feladataira, és felmérve az igényeket, a komplett rendezvényszervezés már több éve önálló divízióként működik, ahol felkészült és tapasztalt munkatársaink várják az újabb kihívásokat.

 

Rendezvényeink sikerének titka a professzionális előkészítés és lebonyolítás mellett, az egyedi, mindig az ügyfél igényeire szabott kreatív megoldásokban rejlik.

 

Amit kínálunk: ügyfélközpontúság, alapos igényfelmérés, jól átgondolt kreatív koncepció, profi csapat, komplex megoldások, precíz lebonyolítás, és mindezek eredményeként sikeres rendezvény, pozitív élmények!

 

Többszáz fős, nyelveket beszélő, saját képzéseinken résztvevő, lelkes animátorcsapat segítségével bonyolítjuk le rendezvényeinket. Kiegészítő eszközeinket megbízható, több éve együttműködő, profi alvállalkozókkal biztosítjuk.