Aktivizáló- és játszóprogramok

Családi csomagok,
tematikus rendezvények

 

Aktív szórakozási lehetőség az egész család számára, ahol minden játékeszköznél szakképzett animátorok biztosítják a hangulatot és a biztonságot. A játékcsomagok sok színterű, tartalmas, mozgalmas, mindenkit aktivizáló komplex csomagok, melyek hozzájárulnak a rendezvény sikeréhez, és egy felejthetetlen élménnyel ajándékozzák meg a rendezvény résztvevőit. 50 főtől 20.000 főig, az egész országban, vagy akár a határon túl. 

 

Tovább

Mega- és show játékok

 

 

Egyedülálló megajátékparkunk az egyszerű ugrálóvártól a legextrémebb óriásjátékokig rengeteg izgalommal és élménnyel áll ügyfeleink rendelkezésére. 
Játékaink megfelelnek a legszigorúbb ÉMI-TÜV szabályoknak, és rendezvényünk minden résztvevője a Generali Biztosítóval kötött szerződésünknek köszönhetően teljes biztonságban érezheti magát.
 
1500 nm-es raktárunkból több mint 50 féle, felfújható- és showjáték bérelhető, akár egyedileg, akár csomagban. A játékok mellé szakképzett animátort biztosítunk minden alkalommal.
 
 

 

 

Felnőtt sport- és egészségnapok, csapatépítő- és partner partik 

 

 

A felnőttek körében is népszerű a játék és a szórakozás, legyen szó akár egy elegáns ügyfélrendezvényről, egy dolgozói sportnapról, vagy egy csapatépítő hétvégéről.
Cégünk a rendezvény jellegének megfelelően ajánlja játék- és sporteszközeit, és az ezekhez szükséges személyzetet.
 

 

Tovább

 

Vissza